Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (3.23 secunde)
Doar 2,24% dintre intreprinderile mici si mijlocii (IMM) au accesat fonduri europene si finantari nerambursabile de la stat, a declarat ieri Leonard Orban (foto), secretar de Stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE).
Autoritatile locale constantene nu sunt interesate de fondurile structurale nerambursabile din partea Uniunii Europene.
Intreprinzatorii din Galati sunt neinteresati de sumele nerambursabile disponibile prin programele privind fondurile europene si prin programele cu finantare nationala.
Bibliotecii Nationale, de pilda, i-au fost necesari nu doar 21 de ani pentru a deveni realitate, ci si alocari de fonduri in timpul mandatului UDMR la Ministerul Culturii - alocarile au fost mereu insuficiente in celelalte mandate, datorita lipsei de muschi politici a detinatorilor anteriori.
Doljul ar putea pierde fonduri europene de milioane de euro din cauza ca administratia judetului nu a reusit sa infiinteze pana in acest moment o firma de cadastru.
O alta prioritate a Guvernului mentionata de Boc este absorbtia de fonduri europene.
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
Autoritatile romane au explicat ca rectificarea a fost necesara pentru a asigura fonduri in vederea finantarii unor proiecte de investitii care vor beneficia de fonduri europene dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Numai ca pentru a intra in posesia fonduri este necesara respectarea unor conditii stricte, dintre care una deosebit de stringenta se refera la faptul ca din 2008 Romania va primi de la UE doar atatia bani cati va reusi sa cheltuiasca in 2007.
Noul program informatic, eAgriculture, de la APIA va avea rolul de a gestiona, calcula si autoriza banii care se vor acorda fermierilor pentru fiecare parcela din cadrul Uniunii Europene si va gestiona cererile acestora pentru proiecte.
O cofetarie-patiserie este un exemplu de afacere care îti baga bani în buzunar si care se poate face cu fonduri europene. ... Normativele actuale au fost aliniate la standardele europene printr-un program desfasurat anul trecut de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara.
Romania si Bulgaria vor primi, pana in 2012, fonduri europene de peste 260 de milioane euro, pentru promovarea cooperarii intre comunitatile din zonele de frontiera.
Intreprinderile mici si mijlocii care vor sa obtina finantari europene sau de la bugetul de stat pot incepe sa-si pregateasca documentele necesare pentru ca, incepand de astazi, sunt pusi la bataie circa 100 de milioane de lei, bani veniti de la bugetul de stat prin intermediul unor programe care se adreseaza micilor afaceri.
Amanarile si depasirile de buget in cazul podului de peste Dunare de la Vidin-Calafat ilustreaza cum chiar si cele mai bine intentionate proiecte UE cu fonduri structurale pot fi prinse intr-un hatis de interese contradictorii si sfarsesc prin a fi incetinite de birocratie, scrie Financial Times.
De asemenea, in constructie se afla in prezent putin peste 300 de kilometri de autostrazi, cea mai mare parte a acestora fiind finantata din fonduri europene.
O posibila varianta de finantare este atragerea de fonduri europene. "Noi incercam sa accesam fonduri europene. In conditiile in care nu vom reusi sa accesam fonduri europene, o sa aducem investitori straini", a declarat Florin Georgescu, directorul general al C.N.
Intre sursele de finantare pentru autostrazi se numara si fonduri europene de 3 miliarde de euro, pentru perioada 2014-2020, din Fonduri de Coeziune. ... Lucrarile au fost incepute in 2011, cu fonduri europene - Fondul de Coeziune al Uniunii Europene si cofinantare de la bugetul de stat.
Potrivit acestuia, mare parte din autostrazile finantate vor fi realizate pe fonduri europene, insa in discutia autoritatilor intra si acciza pe combustibil din care Guvernul spera sa faca nu mai putin de 697 de kilometri.
Bugetul estimat pentru aceasta investitie este de 30 milioane euro, insa reprezentantii municipalitatii spera ca proiectul sa fie realizat cu fonduri europene. "Incercam cat mai mult sa intram pe fonduri europene.
Guvernul va plati profesorilor cate 150 de euro din fonduri europene Guvernul a decis sa plateasca profesorilor si personalului didactic auxiliar o subventie de 150 de euro, din fonduri europene, a anuntat miercuri ministrul Educatiei Remus Pricopie la lansarea unor proiecte din fonduri europene care a avut loc la Palatul Victoria.
google-analytics.com